Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
«Πακέτο» Ομπάμα για την οικονομία Εκτύπωση E-mail
14.10.08

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, γερουσιαστής του Ιλινόις Μπαράκ Ομπάμα, εξήγγειλε τη Δευτέρα πρόγραμμα φοροαπαλλαγών, δημιουργίας θέσεων εργασίας και αναστολής διενέργειας πλειστηριασμών, για ένα τρίμηνο, που συμποσούται για τα ερχόμενα δύο χρόνια για τον Αμερικανό φορολογούμενο στα 60 δισ. δολάρια, με πρωταρχικούς αποδέκτες του «τη μεσοαστική τάξη (...)

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η οικονομική κρίση χτυπάει την πόρτα της Ουγγαρίας Εκτύπωση E-mail
14.10.08

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Φέρεντς Γκιουρτσάνι αποδέχθηκε τη Δευτέρα την προσφορά για βοήθεια από την ΕΕ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προβάδισμα Ομπάμα παρά τα χτυπήματα Εκτύπωση E-mail
13.10.08

Στην τακτική των προσωπικών επιθέσεων καταφεύγει ο Τζον Μακέιν στην προσπάθειά του να καλύψει τη διευρυνόμενη διαφορά που τον χωρίζει από τον Δημοκρατικό υποψήφιο μετά και τη δεύτερη μεταξύ τους τηλεοπτική αναμέτρηση που διεξήχθη την περασμένη Τρίτη στο Τενεσί.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σχέδιο Μπράουν για την Ευρώπη Εκτύπωση E-mail
13.10.08

Προσχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης, βασισμένο στα πρότυπα του σχεδίου του βρετανού πρωθυπουργού Γκόρντον Μπράουν, έδωσαν στη δημοσιότητα  οι Ευρωπαίοι ηγέτες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σωτηρία εκ Παρισίων Εκτύπωση E-mail
12.10.08

Το σχέδιο σωτηρίας του χρηματοπιστωτικού συστήματος θα τεθεί επί τάπητος σήμερα στην έκτακτη σύσκεψη των 15 ηγετών των χωρών της Ευρωζώνης στο Παρίσι, τρεις μέρες πριν την προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παγκόσμιο κραχ στα χρηματιστήρια Εκτύπωση E-mail
11.10.08

Στη δίνη της οικονομικής κρίσης βυθίζονται τα χρηματιστήρια σε όλο τον πλανήτη, σε μια "μαύρη Παρασκευή" για τις αγορές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Τσουνάμι» υπέρ Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
11.10.08

Η παγίωση του προβαδίσματος του Μπάρακ Ομπάμα σε όλες τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων εβδομάδων, η μεταστροφή στην πρόθεση ψήφου σε αρκετές πολιτείες-«οχυρά» των Ρεπουμπλικάνων, αλλά και η διαρκής ενίσχυση της διείσδυσης του Ομπάμα σε όλες τις ομάδες ψηφοφόρων, δίνουν όχι μόνο την αισιοδοξία αλλά και την πεποίθηση στα στελέχη της καμπάνιας Ομπάμα να μιλούν για «σαρωτική νίκη».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δέσμευση Μπους για δραστικά μέτρα Εκτύπωση E-mail
10.10.08

Υπόσχεση στους πολίτες ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα εργαστεί «επιθετικά» ώστε να αποκαταστήσει τη σταθερότητα στην οικονομία, έδωσε ο Τζ. Μπους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σύλληψη Αμερικανών στη Συρία Εκτύπωση E-mail
10.10.08

Δύο Αμερικανοί δημοσιογράφοι που φέρονταν ως αγνοούμενοι στον Λίβανο εδώ και πάνω από μία εβδομάδα, συνελήφθησαν στην Συρία επειδή "εισήλθαν με τρόπο παράνομο" στη γειτονική χώρα, σύμφωνα με τη Δαμασκό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ιστορικό χαμηλό για τον Dow Jones, απώλειες στην Ευρώπη Εκτύπωση E-mail
10.10.08

Κατακόρυφη βουτιά έκανε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς άνεμος πανικού κατέλαβε προς το τέλος της συνεδρίασης του επενδυτές που ανησυχούν για τις απώλειες των τραπεζών και της General Motors.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νίμιτς: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα» Εκτύπωση E-mail
09.10.08

Πακέτο ιδεών ή συνολική πρόταση, όπως θέλετε ονομάστε το», δήλωσε ο προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, μετά τη σημερινή κοινή συνάντηση που είχε στην έδρα του ΟΗΕ με τους διαπραγματευτές της Ελλάδας, Αδαμάντιο Βασιλάκη και της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ και Μάρτιν Πρότογκερ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4693 - 4715 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote